Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Jean-François Fallacher, locul al 30-lea

Autor: Razvan Muresan Postat la 09 ianuarie 2015 686 afişări

Jean-François Fallacher se află din anul 2011 în fruntea celui mai mare operator de telecomunicaţii din România şi a ajuns în ţară după ce a condus timp de şase ani Sofrecom, compania de consultanţă internaţională a grupului France Telecom.

Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Jean-François Fallacher, locul al 30-lea

Jean-François Fallacher s-a ocupat de dezvoltarea de operaţiuni şi servicii mobile în diferite pieţe în care e prezent grupul. Orange este liderul pieţei româneşti de telefonie mobilă, după numărul de clienţi şi cifra de afaceri.

Veniturile Orange România au urcat în 2013 cu 1,8%, la 934 milioane euro, în principal datorită creşterii solide înregistrate pe segmentul internetului mobil, în timp ce numărul clienţilor companiei a avansat cu 153.000, la 10,436 milioane, potrivit unui raport al grupului francez.


Jean-François Fallacher face parte din promoţia celor mai admiraţi CEO din 2014 şi a fost premiat în cadrul Galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale celor mai admiraţi executivi din România în a V-a ediţie a catalogului 100 Cei Mai Admiraţi CEO, lansat de Business Magazin în luna noiembrie.

Catalogul este disponibil pentru comandă mai jos la preţul de 35 de lei:

Cantitate: buc.

* Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica. Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jean-François Fallacher,
orange
/lideri/cei-mai-admirati-ceo-din-romania-2014-jean-fran-ois-fallacher-locul-al-30-lea-13756626
13756626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.