Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Iulian Stanciu, locul întâi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 24 noiembrie 2014 1770 afişări

Iulian Stanciu conduce cel mai mare retailer online de pe piaţa locală. El a urcat faţă de anul trecut trei poziţii în clasament ajungând în poziţia fruntaşă. Previziunile pentru anul în curs se referă la o cifră de afaceri de 260 de milioane de euro, în creştere cu peste 40% faţă de rezutatele anului trecut.

Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Iulian Stanciu, locul întâi

Într-un top al celor mai importante evenimente în activitatea eMAG în 2014, „până în acest moment“, Stanciu menţionează diversificarea pe orizontală şi lansarea a patru categorii noi (auto, home & deco, sport şi activităţi în aer liber, supermarket) precum şi lansarea unor campanii de marketing ca Revoluţia Preţurilor „pe care le-am impus rapid în calendarul de shopping al românilor, aşa cum am reuşit şi cu Black Friday“.

Tot în rândul evenimentelor din acest an  importante pentru eMAG Stanciu plasează şi creşterea vânzării generate prin Marketplace şi a numărului de parteneri, printre care Cărtureşti, Mega Image, Mobexpert. „Până la finalul anului topul se poate reconfigura surprinzător cu evenimente importante, inclusiv cu noi surprize pregătite pentru Black Friday, care va avea loc pe 21 noiembrie.“

eMAG are în jur de 1.000 de angajaţi, iar până la final numărul lor ar putea depăşi o mie, pe fondul extinderii activităţilor. În afara companiei Stanciu a investit împreună cu alţi doi antreprenori circa 3 milioane de euro pentru deschiderea Berăriei H, din parcul Herăstrău al Capitalei. Spaţiul este cea mai mare berărie din Europa de Sud-Est, având în jur de 3.000 de locuri şi 120 de angajaţi.

Argument din partea votanţilor: „Pentru pionierat în afaceri. Omul care a adus Black Friday pe piaţă. Conduce cel mai mare retailer online“.


Iulian Stanciu face parte din promoţia celor mai admiraţi CEO din 2014 şi a fost premiat în cadrul Galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale celor mai admiraţi executivi din România în a V-a ediţie a catalogului 100 Cei Mai Admiraţi CEO, lansat de Business Magazin în luna noiembrie.

Catalogul este disponibil pentru comandă mai jos la preţul de 35 de lei:

Cantitate: buc.

* Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica. Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
romania,
afaceri,
black friday,
crestere,
online,
piata,
votanti
/lideri/cei-mai-admirati-ceo-din-romania-2014-iulian-stanciu-locul-intai-13631429
13631429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.