Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Anca Vlad, locul al 26-lea

Autor: Razvan Muresan Postat la 09 ianuarie 2015 616 afişări

Anca Vlad a pus bazele Fildas în primii ani de după Revoluţie, în timp ce reţeaua Catena a apărut în 1999.

Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Anca Vlad, locul al 26-lea

Zece ani mai târziu, antreprenoarea spunea că a ţinut foarte mult să aibă sediul social în România şi că ar fi fost uşor să se mute în Cipru sau în Olanda şi să plătească taxe mai puţine, însă a dorit să demonstreze că se poate şi ca firmă românească.

Catena a devenit lider de piaţă în urmă cu doi ani, depăşind Sensiblu la numărul de unităţi deţinute, şi deţine în prezent circa 500 de farmacii pe piaţa locală, cu vânzări de 330 de milioane de euro.


Anca Vlad face parte din promoţia celor mai admiraţi CEO din 2014 şi a fost premiat în cadrul Galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale celor mai admiraţi executivi din România în a V-a ediţie a catalogului 100 Cei Mai Admiraţi CEO, lansat de Business Magazin în luna noiembrie.

Catalogul este disponibil pentru comandă mai jos la preţul de 35 de lei:

Cantitate: buc.

* Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica. Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Anca Vlad,
catena,
/lideri/cei-mai-admirati-ceo-din-romania-2014-anca-vlad-locul-al-26-lea-13756594
13756594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.