Anghel Florian, Logwin România: Ca să poţi ajunge pe vârful unui munte şi să te bucuri cu adevărat de privelişte, trebuie să porneşti de la baza lui

Postat la 01 septembrie 2021 145 afişări

Anghel Florian, Logwin România: Ca să poţi ajunge pe vârful unui munte şi să te bucuri cu adevărat de privelişte, trebuie să porneşti de la baza lui

Cred că jobul ideal este… locul în care ai şansa să îţi creezi propriul stil de lucru, să îţi expui viziunea şi să fii ascultat, în vederea eficientizării proceselor / operaţiunilor de care eşti responsabil.

Cel mai mult mă inspiră… experienţele oamenilor care au început de jos şi au trecut treptat prin fiecare etapă, până la atingerea poziţiilor cele mai înalte şi au reuşit să se menţină în acele poziţii.

Prefer să lucrez… într-o atmosfera plăcută, cadru de lucru organizat, curat... prefer lucrul la birou unde am şansa să interacţionez cu echipa mea, atât în birou şi cât şi zona de logistică / depozitare.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… coordonarea activităţilor la nivel naţional pentru a oferi un nivel ridicat al calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri, pe de o parte, respectiv crearea unui colectiv unit, motivat pentru a ne atinge împreună obiectivele propuse.

În următorul concediu, aş vrea să… explorez zona Deltei Dunării.

Sunt cel mai mândru de… familia mea, soţia şi un băieţel de 5 ani.

Din agenda mea zilnică, nu lipsesc… discuţiile amicale, dimineaţă la cafea, cu ai mei colegi, dar şi parcurgerea presei de specialitate transport/logistică pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă la nivel naţional dar şi internaţional 

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... ca să poţi ajunge pe vârful unui munte şi să te bucuri cu adevărat de privelişte, trebuie să porneşti de la baza lui.


Vârstă: 34 de ani

Funcţie: administrator

Companie: Logwin România

Cifră de afaceri (2020): 1,2 mil. euro

Număr de angajaţi: 22


Experienţă: Activează în industria de transport şi logistică din 2007 şi a ocupat pe rând funcţii precum coordonator transport rutier, servicii clienţi, manager distribuţie, vânzări, Project Management, Business Development.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: servicii transport rutier şi depozitare / servicii cu valoare adăugată pentru industrii precum: fashion (haine, pantofi, genţi, accesorii),  cosmetice, articole sportive, eletronice.

Profilul lui Anghel Florian a fost publicat în ediţia din acest an a catalogului 100 Tineri Manageri de Top

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.