Alina Cojocaru: Perfecţionistă din fire, îmi place ca tot ce pleacă dinspre noi să fie la cel mai înalt nivel de calitate

Postat la 29 august 2021 156 afişări

Alina Cojocaru: Perfecţionistă din fire, îmi place ca tot ce pleacă dinspre noi să fie la cel mai înalt nivel de calitate

În carieră, cel mai greu îmi este… să spun «nu» când e vorba să îi ajut pe ceilalţi şi în acelaşi timp să ştiu când să pun «stop». Perfecţionistă din fire, îmi place ca tot ce pleacă dinspre noi să fie la cel mai înalt nivel de calitate. Timpul însă nu este întotdeauna de partea mea, aşadar încă mă lupt cu aceste două noţiuni.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să continui să cresc departamentul de evaluări ca parte integrantă a unei linii de business global.

Cred că stilul meu de management este definit de… două perspective. Una este cea legată de partea umană şi anume loialitatea şi grija pe care o port echipei în încercarea de a-i determina permanent să înveţe şi să evolueze. Şi a doua din perspectivă tehnică, anume faptul că funcţionez după o anumită structură, îmi place ordinea şi lucrul bine făcut şi atunci, uneori pot apărea ca fiind exigentă. 

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că nu poţi face totul de unul singur.

Când eram copil, visam să fiu… cosmonaut, să ajung pe lună sau pe Marte; în facultate am şi scris o lucrare pentru sesiunea de comunicări ştiinţifice: „Marte – o posibilă Terra?”

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… profesionalismul.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: Director, Head of Valuation Department

Companie: JLL România

Cifră de afaceri (estimare, 2020): 13 mil. euro

Profit (estimare, 2020): 2,5 mil. euro

Număr de angajaţi: 74


Numărul colegilor din echipa sa: 5


Experienţă: Are 15 ani de experienţă în cercetare de piaţă şi evaluări de proprietăţi imobiliare. În domeniul evaluărilor activează din 2010, iar din februarie 2017 a preluat conducerea departamentului de evaluări din cadrul JLL România.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Evaluări de proprietăţi imobiliare comerciale, în special evaluări de centre comerciale şi parcuri de retail; în colaborare cu alte departamente se concentrează pe consultanţă pentru proiecte mixte de redezvoltare urbană.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.