Alexandru Mihai: Liderul ideal este cel care ştie să inspire oamenii, să îi conducă şi să îi ghideze în a deveni o versiune mai bună în fiecare zi.

Postat la 08 septembrie 2021 93 afişări

Alexandru Mihai: Liderul ideal este cel care ştie să inspire oamenii, să îi conducă şi să îi ghideze în a deveni o versiune mai bună în fiecare zi.

Cel mai mult mă inspiră…  oamenii.

Prefer să lucrez…  înconjurat de oameni ambiţioşi, aşa cum sunt cei din echipa Nordis.

În următorul concediu, aş vrea…  să stau departe de laptop mai mult de o zi, fără să fiu tentat să verific mailul.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este…  reprezentat de proiectele Nordis Group şi faptul că fac parte din această echipă de mai bine de 10 ani.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte…  timpul alocat pentru o cafea cu un client şi interacţiunea cu echipa.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este…  să ascult clienţii şi să le ofer soluţii personalizate conform nevoilor şi dorinţelor lor. 

Liderul ideal este…  cel care ştie să inspire oamenii, să îi conducă şi să îi ghideze în a deveni o versiune mai bună în fiecare zi.

Calitatăţile principale pe care le caut la un coleg este…  sinceritatea şi dedicarea.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Managing Partner

Companie: Nordis Group

Cifră de afaceri (2020): 50 mil. euro

Număr de angajaţi: 510


Numărul colegilor din echipa sa: 20


Experienţă: Este absolvent al Facultăţii de Drept. A fost consilier parlamentar şi Real Estate Broker.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Conduce divizia de vânzări a unuia dintre cei mai importanţi dezvoltatori de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din ţară.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.