Alexandra Dinu, One United Properties: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că nimic nu este imposibil dacă eşti condus de ambiţie, voinţă şi eşti susţinut de echipa potrivită

Postat la 30 august 2021 415 afişări

Alexandra Dinu, One United Properties: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că nimic nu este imposibil dacă eşti condus de ambiţie, voinţă şi eşti susţinut de echipa potrivită

Lucrul de care sunt cel mai mândră este… că în cei 16 ani de când mi-am început activitatea profesională nu am simţit demotivare şi întotdeauna au existat provocări care m-au direcţionat spre următoarea mea etapă profesională.

Cred că stilul meu de management este definit de… atenţia sporită asupra detaliilor şi găsirea de soluţii în a acomoda solicitări de natură complexă.

Mentorii mei sunt…, fără îndoială, Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, pentru că au ştiut întotdeauna să îmi scoată în evidenţă calităţile existente, dar şi să mă ajute să îmi dezvolt un set de aptitudini noi, punând astfel bazele nucleului meu de profesionist, dar şi ca persoană.

Îmi place să citesc… despre istoria războaielor. Sunt fascinată de psihologia pe care o descoperim treptat în desfăşurarea războiului şi de faptul că victoria nu depinde întotdeauna de efectivul sau dotarea participanţilor, ci de elemente surpriză fructificate printr-o strategie excepţională.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că nimic nu este imposibil dacă eşti condus de ambiţie, voinţă şi eşti susţinut de echipa potrivită.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... seriozitatea, pentru că această calitate, de cele mai multe ori, este dublată de responsabilitate. Acest duo îmi asigură un confort în a delega anumite sarcini fără a fi necesar micromanagement şi consider această abordare a fi a win-win situation.

Când eram copil, visam să… fiu chirurg.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Investment Manager

Companie: One United Properties

Cifră de afaceri (2020): 533 mil. lei

Număr de angajaţi: peste 120


Numărul colegilor din echipa sa: 5


Experienţă: Capital Partners (membră a M&A International) - Special Projects Manager şi Operations Manager, ulterior Operations Manager One United Properties

Profilul Alexandrei Dinu a apărut în ediţia din acest an a catalogului 100 Tineri Manageri de Top

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.