A preluat o societate veche de 100 de ani şi i-a crescut profitul de peste 6 ori

Postat la 10 iunie 2016 3044 afişări

A preluat o societate veche de 100 de ani şi i-a crescut profitul de peste 6 ori

De doi ani Laura Şerban conduce Mecanica Ceahlău, unul dintre producătorii istorici de utilaje agricole din România; compania a înregistrat în 2015 un profit de 2,2 milioane lei şi vânzări de 29 de milioane de lei – în creştere cu 24% faţă de 2014. Societatea a fost înfiinţată în 1921 şi timp de mai multe decenii a fost unul dintre principalii furnizori de utilaje agricole pentru piaţa românească.

După 1990, a devenit o societate pe acţiuni, iar nouă ani mai târziu s-a transformat într-o companie cu capital integral privat. Mecanica Ceahlău se află în portofoliul SIF Moldova, fiind listată la Bursa de Valori Bucureşti. Anterior acestui mandat, Laura Şerban a deţinut poziţia de managing director al GNC – Live well, vreme de peste un an iar înainte de aceasta a condus una dintre firmele grupului RTC, respectiv Proffice Experience.

Şi-a făcut debutul în management în 2002, ca director de marketing şi achiziţii, iar ulterior a preluat funcţia de director general al Depozitului de Distribuţie de Carte şi Jucării, firmă dezvoltată ca start-up şi care a devenit în cinci ani lider pe segmentul său.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
utilaje,
producatori,
romania,
femeie,
companie,
director
/lideri/a-preluat-o-societate-veche-de-100-de-ani-si-i-a-crescut-profitul-de-peste-6-ori-15461167
15461167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.