A luat cei mai talentaţi designeri români în businessul ei: Afacerile se fac mai uşor "cu mănuşi"

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 martie 2013 627 afişări

De la 14 ani, Mirela Bucovicean a început să lucreze efectiv în domeniul antreprenoriatului în modă, în cadrul afacerii de familie, experienţă care a ajutat-o în construirea proiectului său - Molecule F - pe care l-a fondat 19 ani mai târziu (2010).

Anterior, ea a lucrat în radio, presă şi tv, apoi în marketing şi vânzări, publicitate. A absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale (2001) în cadrul Universităţii Româno-Americane. În 2006 a înfiinţat propria companie de real estate - Roseberg Advisors, axată pe consultanţă şi brokeraj pentru mari investitori şi dezvoltatori. După un an sabatic, în 2010 Mirela Bucovicean fondează Molecule-F.com - prima platformă de promovare şi vânzare a creaţiilor designerilor români. Este o afacere de nişă, care înregistrează creşteri constante an de an într-o industrie care scade la nivel mondial şi îşi menţine poziţia de lider pe segment.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Business Magazin: Cât de greu îşi construieşte o femeie drumul în lumea de business?

Fiecare business cere o abordare diferită, dar nu cred că femeile sunt în dificultate în a-şi croi drumul. Am considerat întotdeauna că drumul e atât de anevoios pe cât e de firesc să fie. Departe de a fi o adeptă a feminismului exagerat, cred că femeile au calităţi care le ajută să-şi atingă obiectivele poate chiar mai uşor decât bărbaţii, una dintre acestea fiind inteligenţa emoţională. În plus, afacerile se fac mai uşor "cu mănuşi".

Business Magazin: Care sunt calităţile feminine care ajută în business?

Răbdarea, creativitatea, perseverenţa, atenţia la detalii şi conscvenţa, ordinea, empatia.

Business Magazin: Branduri preferate: parfum, haine, accesorii?

Îmi place să combin parfumurile de la Jo Malone, destinate celor care vor să experimenteze. Am câteva piese vestimentare şi accesorii de la fiecare designer român prezent pe Molecule F, dar pentru evenimente prefer Parlor, iar dintre internaţionali, în funcţie de colecţie, Givenchy, Margiela, Dior. Rămân fidelă bijuteriilor clasice de la Tiffany's şi ceasurilor Omega şi Rado.

Business Magazin: Destinaţii de vacanţă preferate.

Călătoresc foarte mult, cu precădere în Europa. Un loc cu soare, mare şi oameni relaxaţi este suficient pentru mine. Mă bucur de Sardinia, Capri sau Portugalia, dar şi de Delta Dunării.

Business Magazin: Carte, muzică, film: ce preferaţi?

Pe toate, dar cel mai mult cărţile, pentru favorul pe care mi-l fac: de a-i permite imaginaţiei să se manifeste fără limite.


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/a-luat-cei-mai-talentati-designeri-romani-in-businessul-ei-afacerile-se-fac-mai-usor-cu-manusi-10674017
10674017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.