100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Aurelia Costache, KPMG

Autor: Ana Raduta Postat la 12 mai 2012 209 afişări

Aurelia Costache este partener în cadrul departamentului de Management Consulting şi lucrează în KPMG de 14 ani. A dezvoltat de la zero departamentul de consultanţă IT al KPMG în România, iar acum doi ani a preluat coordonarea departamentului de Management Consulting, specializându-se în industriile de telecomunicaţii şi servicii financiare.

Este auditor certificat al sistemelor informatice (CISA) şi manager certificat în securitatea informatică (CISM). Costache a obţinut diploma de Executive MBA în Franţa la École Nationale des Ponts et Chaussées şi are o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaţionale, acordată de Universitatea Edinburgh din Marea Britanie.

BUSINESS Magazin: Este mai uşor sau mai greu să te impui ca lider, fiind femeie?

Aurelia Costache: Nu cred că există discriminare în mediul de afaceri contemporan. Abilităţile de lider se dezvoltă în mediul în care lucrezi, iar o organizaţie care promovează valorile şi respectul pentru individ, aşa cum este KPMG, este propice pentru dezvoltarea unor astfel de abilităţi. Mai mult, liderii din ziua de astăzi trebuie să lucreze cu oameni care provin din culturi şi generaţii diferite şi să reuşească să-i aducă la un numitor comun pentru a lucra împreună pentru atingerea obiectivelor. Totodată, un bun lider îşi creşte o echipă de valoare şi are tot timpul în vedere planificarea succesiunii, astfel încât el, la rândul său, să poată merge mai departe. Toate aceste capabilităţi sunt trăsături care se potrivesc natural unei femei, care trebuie să îşi susţină copiii astfel încât aceştia să devină oameni de succes în societatea de astăzi şi specialişti mai buni ca părinţii lor.

BUSINESS Magazin: Branduri preferate: parfum, haine, accesorii.

Aurelia Costache: Parfumul "Poême" de la Lancôme se numără printre preferatele mele. Hainele şi accesoriile pe care mi le aleg trebuie să îmi susţină ritmul alert de viaţă astfel încât la finalul unei zile să fiu încă "în formă" ca şi la începutul zilei.

BUSINESS Magazin: Destinaţii de vacanţă preferate.

Aurelia Costache: Îmi place foarte mult Grecia, atât pentru peisaje şi istorie, dar mai ales pentru atmosfera pe care o creează locuitorii şi pentru specificul culinar. La fel de mult îmi place şi Italia pentru cultura şi civilizaţia pe care le reprezintă.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-aurelia-costache-kpmg-9593354
9593354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.