Şeful Romtelecom şi Cosmote anunţă investiţii de 170 de milioane de euro în acest an

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 ianuarie 2014 881 afişări

Şeful Romtelecom şi Cosmote anunţă investiţii de 170 de milioane de euro în acest an

Nikolai Beckers este CEO al ROMTELECOM ŞI COSMOTE ROMÂNIA. Iată agenda sa de business în 2014.

Nikolai Beckers: Pe scurt, în 2014 vom continua să ne concentrăm asupra viziunii noastre de a crea operatorul integrat nr. 1 de pe piaţa românească. Astfel, punem bazele unei organizaţii integrate puternice, cu un model de operare concentrat şi eficient, creând valoare atât pentru clienţii, cât şi pentru acţionarii noştri.

Vom capitaliza avantajul nostru de a furniza clienţilor oferte integrate în totalitate. Vom continua să fructificăm sinergiile fix-mobil, cu scopul de a oferi servicii telecom şi de divertisment complete.

2014 este anul vitezei şi al digitalizării. În consecinţă, vom investi în reţelele 3G şi 4G, în extinderea reţelei fixe prin tehnologia FTTH, precum şi în furnizarea a tot mai mult conţinut TV de înaltă calitate pentru clienţii rezidenţiali. Pe segmentul business, serviciile IT&C la cheie vor fi prioritatea noastră, cu accent pe serviciile de tip cloud. Investiţiile programate pentru acest an vor totaliza aproximativ 170 de milioane de euro pentru ambele companii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romtelecom,
nikolai beckers,
agenda,
manager,
2014
/cover-story/seful-romtelecom-si-cosmote-anunta-investitii-de-170-de-milioane-de-euro-in-acest-an-11908503
11908503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.