Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Raul Ciurtin, Albalact

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 februarie 2013 224 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Păstrarea unui echilibru între creşterea în volum şi profitabilitate, cu optimizarea cheltuielilor sunt două obiective importante pe agenda de business de anul acesta.

Aşadar, urmărim consolidarea poziţiei în categoriile în care suntem lideri (lapte, smântână, unt) şi creşterea în alte categorii (iaurt, brânzeturi), cu menţinerea profitabilităţii.

O altă prioritate este diversificarea portofoliului cu extinderi de gamă şi lansări de produse noi.

2013 nu va fi un an mai uşor câtuşi de puţin, însă există oportunităţi de dezvoltare a businessului pe segmente care vor continua să crească.


Raul Ciurtin este PREŞEDINTE ŞI DIRECTOR GENERAL AL ALBALACT.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-raul-ciurtin-albalact-10595123
10595123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.