Ymens lansează o soluţie de planificare a resurselor companiei

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 noiembrie 2015 157 afişări

Ymens, primul broker de cloud din România, anunţă lansarea Ymens ERP, o soluţie matură şi sigură de planificare a resurselor întreprinderii care are la bază tehnologii dezvoltate de SoftOne, una dintre cele mai dinamice companii de ERP şi servicii de cloud din regiune.

Prin parteneriatul strategic anunţat recent de cele două companii, Ymens îşi propune să genereze mai mult de 15% din cifra de afaceri a companiei pentru 2016 prin noua soluţie ERP dedicată companiilor mijlocii şi mari din România.

Piaţa soluţiilor ERP din România îşi continuă creşterea, fiind estimată să atingă 106 milioane de euro în acest an, conform specialiştilor din domeniu. Principala tendinţă observată în industrie este trecerea companiilor de la aplicaţii dezvoltate intern la soluţii ERP (Enterprise Resource Planning) avansate, bazate pe tehnologia cloud şi validate în piaţă prin numeroase proiecte la nivel naţional sau internaţional.

“Planificarea eficientă a resurselor întreprinderii a devenit una dintre cele mai importante priorităţi pentru companiile din România în ultimii ani. Trei din cinci clienţi sunt interesaţi să adopte o soluţie ERP care într-adevăr le poate accelera operaţiunile şi le poate oferi noi moduri de a-şi creşte eficienţa. Vedem deja că piaţa favorizează acele sisteme care s-au dovedit a fi de încredere, accesibile şi susţinute de servicii cu valoare adăugată, capabile să aibă un impact important asupra succesului oricărui proiect ERP. Suntem dedicaţi în a oferi clienţilor noştri o soluţie ERP personalizată nevoilor lor de business, care vine cu funcţionalităţi web şi mobile superioare şi care şi-a dovedit deja capacitatea de a susţine o creştere de peste 30% a productivităţii afacerilor pentru utilizatorii săi”, a declarat Alina Georgescu, director de vânzări în cadrul Ymens.

Ymens ERP Powered by SoftOne oferă companiilor o vizibilitate completă asupra afacerii şi contribuie la accelerarea procesului de decizie prin intermediul informaţiilor clare şi precise disponibile în timp real. În plus, soluţia simplifică procesele şi operaţiunile, asigurând în acelaşi timp un nivel ridicat de securitate şi disponibilitate. Astfel, companiile îşi pot optimiza costurile operaţionale şi administrative, pot deveni mai eficiente şi pot câştiga timp prin standardizarea informaţiilor la nivelul companiei.

“Suntem foarte încrezători în parteneriatul cu Ymens pentru că aduce soluţia noastră inovatoare Cloud ERP mai aproape de clienţi. Prin această colaborare, ne extindem reţeaua de parteneri cu un jucător local strategic din piaţa de cloud şi creştem numărul de companii româneşti ce vor beneficia de eficienţă şi competitivitate. Suntem bucuroşi că soluţia noastră ERP a fost inclusă în portofoliul Ymens, ca parte a strategiei ambelor companii de a oferi servicii peformante şi cele mai bune aplicatii de business”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Soluţia de business în cloud Ymens ERP Powered by SoftOne reprezintă un punct de control unic pentru toate procesele companiei, oferind utilizatorilor agilitatea şi flexibilitatea de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi în industriile în care îşi desfăşoară activitatea. Lansarea noii soluţii ERP din portfoliul cloud al companiei Ymens, parte a grupului Teamnet, are loc în contextul unei pieţe regionale dinamice, cu potenţial ridicat de creştere în anii următori. Aproximativ o treime dintre companiile din Uniunea Europeană folosesc o soluţie ERP, conform datelor Eurostat din 2014, cu 10 puncte procentuale mai mult comparativ cu anul 2010. România se aliniază acestor tendinţe, studiile indicând o creştere cu 20% a investiţiilor în soluţii ERP la nivelul anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
planificare,
resurse,
solutie,
companie,
cloud,
Ymens
/business-hi-tech/ymens-lanseaza-o-solutie-de-planificare-a-resurselor-companiei-14888133
14888133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.