Vanzari in scadere cu 56% pentru smartphone-urile HP

Postat la 09 mai 2010 6 afişări

Cumpararea Palm reprezinta, in tot cazul, o premisa interesanta pentru evolutia liniei de smartphone-uri a HP. Majoritatea telefoanelor inteligente HP ruleaza pe sistemul de operare Windows Mobile al Microsoft. Hewlett-Packard si-a facut aparitia pe piata dispozitivelor inteligente cu asistentul digital iPaq.

Anul trecut, iPaq a avut o cota de 0,1% din aceasta piata, potrivit companiei de cercetare de piata IDC. Pentru portofoliul Hewlett-Packard, dispozitivele mobile, care includ smartphone-urile si asistentii personali digitali (PDA), au inregistrat vanzari in scadere cu 56%, la 25 de milioane de dolari in trimestrul care s-a terminat la 31 ianuarie. Conform datelor companiei de cercetare Gartner, citate de Reuters, Palm detinea 1,2% din piata mondiala a smartphone-urilor in 2009, in timp ce Nokia detinea 41,1%, RIM 19,9% si Apple 14,4%.

Cititi mai multe in "HPalm sau cum un gigant il inghite pe altul"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
hp,
palm,
/business-hi-tech/vanzari-in-scadere-cu-56-pentru-smartphone-urile-hp-6088508
6088508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.