Orange: Vrem sa transformam smartphone-urile intr-un business mass-market

Postat la 18 noiembrie 2010 30 afişări

Operatorul de telefonie mobila Orange spera ca smartphone-urile mai ieftine si aplicatiile create de softistii din Romania sa duca la cresterea numarului de utilizatori ai telefoanelor inteligente.

Lansarea unui magazin propriu de aplicatii software pentru telefoanele mobile inteligente face parte dintr-un efort desfasurat la nivelul intregului grup Orange de a transforma businessul cu smartphone-uri dintr-o nisa intr-un produs accesibil pentru marea masa a consumatorilor, declara Yves Tyrode, vicepresedinte executiv al grupului Orange.

Orange va lansa in decembrie un magazin online (App Shop) care le va permite clientilor sa cumpere aplicatii pentru smartphone-uri, care vor fi achitate odata cu emiterea facturii pentru serviciile de comunicatii. In prima faza vor putea fi achizitionate aplicatii pentru smartphone-uri Nokia sau care functioneaza cu sistemul de operare Google Android.

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/orange-vrem-sa-transformam-smartphone-urile-intr-un-business-mass-market-7726143
7726143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.