Konica Minolta lansează echipamentele office color bizhub C308 şi bizhub

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 septembrie 2015 149 afişări

Konica Minolta lansează bizhub C308 şi bizhub C368, echipamente office color care aduc îmbunătăţiri modelelor anterioare echivalente din seria echipamentelor color bizhub.

Noile multifuncţionale color oferă o calitate sporită, productivitate şi fiabilitate, adresând astfel o gamă variată de cerinţe de afaceri, dar concentrându-se în mod special pe mobilitatea angajaţilor. Printre caracteristicile cheie ale noilor echipamente se numără printarea mobilă, managementul echipamentului, suport cloud şi o platformă unică pentru soluţiile Konica Minolta.

Lider de piaţă pe segmentul soluţiilor integrate de comunicare office color, Konica Minolta îşi modernizează şi îşi actualizează continuu atât gama de aplicaţii software inovative, cât şi portofoliul de produse hardware.

bizhub C308 şi bizhub C368 au un panou de comandă cu ecran tactil mobil. Tehnologia Near Field Communication (NFC) încorporată permite utilizatorilor să îşi asocieze dispozitivele mobile pentru o autentificare uşoară. Astfel, operaţiunile de printare şi scanare se pot realiza doar prin intermediul dispozitivelor mobile, fără utilizarea unui PC. Mai mult, panoul şi driverul de printare pot fi personalizate pentru fiecare utilizator în parte, în funcţie de nevoi şi cerinţe, astfel încât activităţile de printare, copiere şi scanare să fie rapide şi eficiente. În acelaşi timp, administratorii IT beneficiază de integrarea simplă a echipamentelor în reţea, ceea ce le uşurează şi le eficientizează munca.

Konica Minolta PageScope Mobile App oferă, de asemenea, posibilitatea de a creşte mobilitatea generală a personalului. Profitând de acestă aplicaţie de mobil, care este disponibilă gratuit, utilizatorii îşi pot conecta telefoanele inteligente şi tabletele la bizhub C308 sau bizhub C368, pentru a printa direct de pe dispozitivele mobile sau pentru a scana direct pe acestea, de oriunde.

Melissa Andres, product manager office printing în cadrul Konica Minolta Business Solutions Europa, spune: "Cele două echipamente de birou oferă clienţilor posibilitatea de a integra uşor culoarea şi flexibilitatea în stilul lor de muncă. Angajaţii a căror activitate implică mobilitate beneficiază în mod special de posibilitatea de a-şi asocia dispozitivele mobile pentru autentificare, printare şi scanare."

bizhub C308 şi C368 de la Konica Minolta sunt produse durabile care integrează tehnologii de ultimă generaţie şi care, printre altele, asigură un consum redus de energie electrică. În modul de veghe, consumul de energie poate fi redus la mai puţin de 0,5 watt. În acelaşi timp, mai mult de 25% din carcasa acestor echipamente este realizată din materiale reciclate. Astfel, Konica Minolta reduce emisiile de CO2 atât din procesul de producţie, cât şi din cel de utilizare a bizhub C308/C368. Pe lângă faptul că sunt prietenoase cu mediul înconjurător, reducerea consumului de energie contribuie la salvarea resurselor naturale.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, cu experienţa de peste 24 ani pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/konica-minolta-lanseaza-echipamentele-office-color-bizhub-c308-si-bizhub-14737379
14737379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.