Cum s-a lansat Diablo III, cel mai aşteptat joc al anului - GALERIE FOTO SI VIDEO

Postat la 16 mai 2012 160 afişări

Jocul Diablo III a ajuns în sfârşit la momentul marii lansări, sau mai bine zis al primei lansări, organizată la 15 mai pe pieţele cele mai importante - SUA, Canada, Europa, Asia de Sud-Est, Coreea de SUA, Australia, Noua Zeelandă, Taiwan, Hong Kong.

Din păcate, jocul dezvoltat de Activision Blizzard a avut o lansare cu bucluc, din cauza blocării serverelor firmei, ţinând cont că din raţiuni de securitate, Diablo III nu se poate juca decât dacă jucătorul este online şi conectat la serverele Blizzard prin Battle.net.

În SUA, mii de gameri furioşi au luat cu asalt forumurile şi reţelele online ca să se plângă că nu se pot conecta nici în prima oră, nici după două ore, unii nici după 12 ore. Compania a transmis prin Twitter mesaje de liniştire a gamerilor, promiţând că vor rezolva problema rapid, ceea ce nu i-a împăcat însă pe fanii care ştiu că a fost nevoie deja de peste zece ani pentru ca Diablo III să ajungă pe piaţă.Lansarea a fost programată şi în în România, aproape de miezul nopţii de marţi spre miercuri, în magazine din Bucureşti şi 15 oraşe din ţară. La showroomul eMag din Bucureşti au aşteptat momentul circa 500 de gameri.

Pentru cei care vor să-l încerce înainte de a-l cumpăra, în primele 30 de zile de la lansarea jocului este disponibilă o versiune limitată a jocului, Diablo III Starter Edition, accesibilă pe bază de cod. După cele 30 de zile, versiunea Starter va fi disponibilă fără cod pentru toţi cei care au cont pe Battle.net, site-ul Blizzard Entertainment care comercializează jocul.

În Rusia şi ţările din America Latină, jocul va fi disponibil din 7 iunie. Diablo III va fi disponibil în spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, poloneză, rusă, coreană şi chineză.
Preţul recomandat este de 59,99 dolari pentru DVD şi pentru versiunea vândută online. Versiunea Collector's Edition este vândută numai în magazine, cu 99,99 dolari şi va include jocul, două DVD behind-the-scenes, un CD cu muzica jocului, o carte cu 208 pagini şi un stick USB "soulstone" de 4 GB cu Diablo II.

Diablo este un joc RPG - acţiune care a vândut în total 18,5 milioane de copii în întreaga lume. Pentru Diablo III, din 15 martie şi până la lansare au fost primite peste 2 milioane de precomenzi.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Jocul Diablo III,
lansare,
joc
/business-hi-tech/it/cum-s-a-lansat-diablo-iii-cel-mai-asteptat-joc-al-anului-galerie-foto-si-video-9632842
9632842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.