Cele mai ciudate mouse-uri create pana acum (GALERIE FOTO)

Postat la 09 august 2010 570 afişări

Mouse-ul a luat nastereacum 40 de ani, cand o echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Stanford au facut prima demonstratie publica a unuiastfel de dispozitiv. Cu timpul, tehnologia s-a imbunatatit, iar in ziua de azi mouse-ul a devenit mult mai usor de utilizat.

In plus, acesta se gaseste in mii de forme, culori si dimensiuni, de la mouse-ul standard, de culoare gri, pana la mouse-uri in forma de masini, de inima, de naveta spatiala, potrivit softsailor.com. Spre exemplu, printre cele mai ciudate mouse-uri create pana acum se gaseste si Cyborg Mouse. Desi inca nu stim cum se utilizeaza, acesta a primit oficial statutul de cel mai ciudat mouse creat vreodata.

Pe langa asta, mouse-ul Mouse Pat Says Now creat de compania elvetiana Pat Says Now a capatat reputatia de cel mai scump mouse din lume. Acesta costa 25.000 de dolari si are carcasa din facut din aur, pe care sunt incrustate 59 de diamante. Produsul se gaseste in trei versiuni de aur: galben, alb sau rosu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
mouse,
calculatoare
/business-hi-tech/it/cele-mai-ciudate-mouse-uri-create-pana-acum-galerie-foto-6821611
6821611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.