Braşovenii de la Allview lansează telefonul Simply S5

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 aprilie 2013 181 afişări

Producătorul braşovean de dispozitive mobile Allview a lansat telefonul mobil clasic Simply S5, cu ecran de 2,8 inci şi o greutate de 113,6 grame.

Braşovenii de la Allview lansează telefonul Simply S5

“Existenţa unui segment de consumatori care apreciază telefoanele mobile clasice ne-a determinat să dezvoltăm un nou terminal, înglobând in el specificaţii peste medie”, a declarat Lucian Peticila, manager general Allview.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 2,8 inci şi rezoluţie de 240 x 320 pixeli, cameră foto de 2 megapixeli, conectivitate Bluetooth, acces la internet prin browserul preinstalat. n plus, prin portul microUSB, telefonul se conectează la PC iar astfel, transferul de poze sau melodii se realizeaza într-un mod facil.

Simply S5 poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 199 de lei.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/brasovenii-de-la-allview-lanseaza-telefonul-simply-s5-10784923
10784923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.