CONFERINŢA MEDIAFAX - Nicolăescu, despre greva medicilor: Fac presiuni fără să ţină cont că suntem în discuţii

Postat la 14 octombrie 2013 37 afişări

Ministrul Eugen Nicolăescu a declarat, luni, că medicii care au decis să intre în grevă, ori nu vor să audă, ori nu ţin cont de ceea ce li se spune şi fac presiune fără să ţină cont că sunt în discuţii cu Ministerul Sănătăţii.

CONFERINŢA MEDIAFAX - Nicolăescu, despre greva medicilor: Fac presiuni fără să ţină cont că suntem în discuţii

 "O parte din medicii care au luat această decizie, ori nu vor să ne audă, ori nu ţin cont. Fiecare este liber să facă ce crede de cuviinţă. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu Coaliţia a mai rămas doar un singur punct în discuţie. Fără să ţină cont că suntem în discuţii, fac presiuni. Fiecare este liber să facă ce vrea. Noi ne facem datoria şi căutăm soluţii, şi facem acest lucru pentru că asta este datoria noastră, indiferent dacă se face presiune sau nu", a spus Eugen Nicolăescu, la conferinţa Mediafax Talks about Health Reform.

Angajaţii din sistemul sanitar sunt în grevă japoneză, de luni până miercuri, timp în care vor purta banderole tricolore, fără a opri activitatea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-nicolaescu-despre-greva-medicilor-fac-presiuni-fara-sa-tina-cont-ca-suntem-in-discutii-11509949
11509949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.