Diamond Omega, smartphone cu 8GB RAM şi 128 GB spaţiu de stocare, lansat în România

Autor: Florin Casota Postat la 23 ianuarie 2018 320 afişări

ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, a lansat oficial în România smartphone-ul ARCHOS Diamond Omega, dotat cu 8 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare şi procesor Qualcomm Snapdragon 835 şi cu un system dual de camere.

“Am lansat pe piaţa din România flagship-ul ARCHOS Diamond Omega, un dispozitiv foarte atractiv, atât din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, cât şi în ceea ce priveşte designul, datorită ecranului ultra-compact, fără margini”, a declarat Săvel Staicu, Country Manager ARCHOS România

Smartphone-ul are o carcasă din sticlă cu protecţie Corning Gorilla Glass şi cadru metalic, iar display-ul de 5,7 inci cu rezoluţie de 2040 x 1080 pixeli, care acoperă mai mult de 85% din suprafaţa frontală a dispozitivului.

În ceea ce priveşte realizarea fotografiilor, modelul dispune de nu mai puţin de 4 camere: 2 în partea din spate şi 2 frontale. Pe spate, ARCHOS Diamong Omega are o cameră principală Sony IMX 318 cu senzor de 23 megapixeli şi deschidere f/2.0 pentru un zoom x2 fără pierderi, în timp ce a doua cameră Sony IMX 362, cu senzor de 12 megapixeli şi deschidere f/1.8, permite capturarea unei cantităţi mari de lumină. În partea frontală, modelul dispune de două camere cu senzor dual de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2, care permite realizarea fotografiilor în celebrul mod potret cu efect natural bokeh.

ARCHOS Diamond Omega vine şi cu cititor digital de amprente, tehnologii Bluetooth 4.1 şi NFC, un port USB Type C, un jack audio de 3,5 mm şi o baterie de 3100 mAh cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0.

Dispozitivul operează pe Nubia UI 5.0, interfaţă de utilizare care se bazează pe sistemul de operare Android 7.1. Sunt disponibile multe posibilităţi de optimizare a interfeţei, printre care şi deschiderea meniurilor contextuale la apăsarea pe pictograma unei aplicaţii.

ARCHOS Diamond Omega poate fi achiziţionat cu precomandă de la retailer-ul online Cel.ro, la preţul de 2344 lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.