Affidea Hiperdia România: Centrele medicale paperless Affidea Hiperdia România

Postat la 13 iulie 2022 37 afişări

Affidea Hiperdia România: Centrele medicale paperless Affidea Hiperdia România

În centrele medicale paperless Affidea Hiperdia, tot fluxul operaţional al pacienţilor (fişe de înregistrare, consimţăminte etc.) se realizează digital, pe tablete.

Descrierea inovaţiei:

Compania a reuşit, prin această inovaţie, să aducă un impact semnificativ atât pe zona de siguranţă şi igienă în condiţiile sanitare actuale, cât şi pe eficientizarea fluxului medical, reducând foarte mult timpul de aşteptare al pacienţilor, pentru a-i proteja şi pentru a reorienta momentele câştigate către actul medical în sine.

Elementul de noutate:

Proiectul vizează upgradarea serviciilor medicale clasice în servicii medicale digitale, adaptate cerinţelor şi nevoilor actuale ale pacienţilor.

Efectele inovaţiei:

Principalul efect este economia de timp. Se reduce simţitor timpul alocat procedurilor birocratice, câştigându-se timp pentru actul medical în sine – consultaţie de specialitate sau investigaţie imagistică. Mai mult, „în contextul pandemic, din grijă faţă de pacienţi, se urgentează procedurile de înregistrare, evitându-se astfel aglomerarea recepţiilor din centrele noastre”, spune Răzvan Predica, country manager, Affidea România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.