100 Cele mai puternice femei din business. Raluca Buciuc, Partener şi director al departamentului de evaluări, Colliers România

Postat la 16 mai 2024 46 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Raluca Buciuc, Partener şi director al departamentului de evaluări, Colliers România

Cifră de afaceri (2023): 57,3 mil. lei

Profit net 2023: 5,1 mil. lei

Număr de angajaţi: cca 100


Biografie:

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul imobiliar, Raluca Buciuc este membru în consiliul de administraţie al companiei de consultanţă Colliers România.


► Acum 20 de ani, lucram la Colliers de doar doi ani şi încă îmi toceam coatele pe băncile  universităţilor. Eram determinată să învăţ să fac ceva concret, ce ar avea un impact asupra colegilor, clienţilor şi societăţii. Din păcate, sistemul educaţional românesc nu oferă prea multe abilităţi practice şi, mai rău, nu îţi facilitează autocunoaşterea şi clarificarea direcţiei în viaţă. Am avut norocul să fiu angajată într-un mediu care m-a ajutat să mă descopăr şi să pun întrebările potrivite pentru a găsi răspunsuri.

► Evoluţia mea profesională este reflectată în numărul de proiecte pe care le-am finalizat, în încrederea pe care o am atunci când îi sfătuiesc pe clienţi sau când fac calcule de evaluare, în numărul de clienţi care se întorc în fiecare an pentru a colabora cu echipa noastră şi în contribuţia mea la numeroase proiecte imobiliare prin analizele pieţei sau evaluările efectuate. M-am bucurat de fiecare dată când un nou coleg s-a alăturat echipei noastre ca evaluator şi a ales să rămână alături de noi pe termen lung.

► Capacitatea de a ne adapta la noile instrumente de lucru, la noile metode de căutare şi prelucrare a informaţiilor pe piaţă, precum şi la inovaţie, va fi esenţială. Cu toate acestea, fiecare afacere, fiecare companie se bazează pe relaţii interumane. Poate tehnologia ne va permite să petrecem mai mult timp unii cu alţii, să colaborăm mai eficient şi să avem timp să ne gândim mai mult la lucrurile cu adevărat importante, precum dezvoltarea sustenabilă, mediul înconjurător, educaţia şi sănătatea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.