100 Cele mai puternice femei din business: Alexandra Olaru, Director legal & external affairs, Vodafone România

Postat la 12 mai 2023 200 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Alexandra Olaru, Director legal & external affairs, Vodafone România

Cifră de afaceri (2021): 4,6 mld. lei   /   Număr de angajaţi: 3.500


Alexandra Olaru este director legal & external affairs al Vodafone România şi are o experienţă profesională de peste 27 de ani în coordonarea activităţilor de public affairs, juridic, comunicare şi resurse umane, dobândită ca membru al echipelor executive ale unor importante companii internaţionale cu prezenţă relevantă în România - Nestlé, Unilever, McDonald’s şi Philip Morris. În opinia ei, cea mai importantă realizare ca lider este abilitatea de construi echipe care funcţionează. „Cred mult în exemplul personal de efort, de încredere dar şi de rezistenţă în situaţii dificile. O experienţă care se dovedeşte din ce în ce mai importantă...”

„Aş vrea să spun că pentru mine libertatea este normalitatea. Dar ca cineva care şi-a trăit o parte importantă a vieţii înainte de decembrie 1989, este de fapt un privilegiu. Pentru că este şansa generaţiei mele de a-şi arăta valoarea, nu numai într-un context local ci şi ca parte a unui ecosistem internaţional, cum sunt companiile internaţionale.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.