Liderii confederatiilor sindicale se intalnesc cu presedintele Basescu

Postat la 28 decembrie 2007 1 afişăre

Liderii celor patru mari confederatii sindicale se vor intalni, vineri, cu presedintele Traian Basescu, pentru a-i cere sa nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008 in forma aprobata de Parlament, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa

Cu o saptamana in urma, confederatiile ii trimiteau sefului statului o scrisoare deschisa, cu solicitarea de a retrimite Legea bugetului de stat in Parlament, pentru ca nu s-a tinut cont de amendamentele lor.

Organizatiile semnatare - Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa", Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia si Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania -considera ca proiectul legii bugetului de stat pentru 2008, in forma in care a fost adoptat, va fundamenta o politica "profund antisociala, cu efecte dramatice pe termen mediu si lung", motiv pentru care cer presedintelui Basescu sa returneze legea Parlamentului pentru a fi modificata.

Mai multe detalii pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/liderii-confederatiilor-sindicale-se-intalnesc-cu-presedintele-basescu-2318255
2318255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.