Vlad Elias: 37 de ani de nota 10

Postat la 12 august 2022 57 afişări

Vlad Elias: 37 de ani de nota 10

Vârstă: 37 de ani; Funcţie: Cofondator şi director de operaţiuni

Companie: Blue Lagoon Clean şi Englehardt Collection

Cifră de afaceri: 2,65 mil. lei (Blue Lagoon Clean)

Număr de colegi aflaţi în subordine: 30

Experienţă: Între 2005 şi 2014 a lucrat la Kiwi Finance, unde a ocupat mai multe poziţii: consultant credite, director de dezvoltare adjunct, director echipă, director departament francize şi parteneri. În 2014 a cofondat spălătoria ecologică Blue Lagoon Clean, iar anul acesta a lansat platforma de artă Englehardt Collection.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?    

Ambiţia primează, talentul potenţează.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?      

Dezvoltarea companiei Blue Lagoon Clean, trecerea ei cu bine prin câteva crize şi faptul că a fost recunoscută ca model de business pe plan internaţional, de două ori în cadrul galelor CINET, în 2018  (Milano) şi 2020 (Frankfurt).

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?       

10+, deoarece în toate proiectele în care am fost implicat, am iubit ce am făcut, iar asta mi-a transformat munca în pasiune.

Cine este mentorul tău?     

Anca Bidian – este un model pentru mine, este persoana de la care am învăţat management, administrare de business şi cum să-ţi construieşti afacerea pe fundamente solide.

Ce te motivează?     

Dorinţa de a duce oamenii mai departe, de a începe cu ei dintr-un punct şi de a-i face să fie mai buni, mai performanţi, mai încrezători în propriile lor forţe.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre? 

Adaptabilitatea. Se petrec atât de multe schimbări în jurul nostru, din toate punctele de vedere, încât adaptarea la noile realităţi devine esenţială.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Vlad Elias

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.