Vagabondul vedeta

Postat la 15 martie 2010 21 afişări

O fotografie postata pe internet l-a transformat pe un om al strazii chinez in vedeta.

Chinezul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, pentru a-l proteja, este un homeless din orasul Ningbo si a atras atentia internautilor prin aspectul sau "cool", elegant chiar, in ciuda hainelor vechi pe care le poarta.

Barbatul din fotografia de pe internet are circa 1,72 metri inaltime si pare a fi in varsta de cam treizeci si cinci de ani, iar fanii lui (foarte multi si activi pe forumuri) considera ca aduce cu actori renumiti ai Asiei.

Cei ce i-au vazut fotografia l-au comparat chiar cu un model care participa la prezentarea ultimei colectii Dolce & Gabbana, sustinand ca nu e cu nimic mai prejos din punctul de vedere alt calitatilor fizice.

Ideea de eleganta a omului strazii nu e tocmai noua. Creatoarea de moda Vivienne Westwood a organizat in ianuarie o prezentare "homeless chic", unde modelele erau imbracate cu haine care aratau ca si cum ar fi dormit in ele. Cei ce doresc sa afle insa cum se face ca un om al strazii din China este imbracat cu atata bun-gust nu pot avea ocazia sa-l vada insa, deoarece numele sau nu a fost facut public din ratiuni de protectie a identitatii lui.

Exista insa diverse speculatii cu privire la adevarata sa identitate si se spune ca elegantul om al strazii ar fi de fapt un absolvent de facultate cu mintile ratacite in urma unei deceptii in dragoste.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
vagabond,
vedeta,
homeless,
/arta-si-societate/panorama/vagabondul-vedeta-5741375
5741375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.