Unde îşi fac bogaţii lumii operaţiile de înfrumuseţare de care nu vor să afle nimeni

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 mai 2022 96 afişări

Unde îşi fac bogaţii lumii operaţiile de înfrumuseţare de care nu vor să afle nimeni

Chiar dacă se duc să-şi rezolve problemele de aspect legate de înaintarea în vârstă, mulţi dintre cei foarte bogaţi nu vor să se ştie că au apelat la diverse soluţii care să-i facă să pară mai tineri şi ca atare recurg atât la clinici discrete, de care se ştie doar în anumite cercuri, precum şi la tratamente care să nu fie foarte evidente, ci doar să-i facă să arate natural, scrie The Telegraph. Clinicile discrete funcţionează ca nişte cluburi private, nefăcându-şi reclamă.

Un tratament începe cu scanarea 3D a feţei, în funcţie de care se lucrează asupra zonelor acesteia care cu vârsta şi-au pierdut din volum, în care se injectează apoi acid hialuronic. Astfel se obţine aspectul natural care să nu trădeze vreo intervenţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENDINTE,
botox,
tratament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.