Dacă tot plătesc o avere ca să călătorească în spaţiu, pasagerilor le-ar prinde bine şi ceva cu care să sărbătorească reuşita, motiv pentru care a fost creată o sticlă de şampanie care să poată fi băută la bordul navelor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 octombrie 2022 25 afişări

Dacă tot plătesc o avere ca să călătorească în spaţiu, pasagerilor le-ar prinde bine şi ceva cu care să sărbătorească reuşita,  motiv pentru care a fost creată o sticlă de şampanie care să poată fi băută la bordul navelor

Dacă tot plătesc o avere ca să călătorească în spaţiu, pasagerilor le-ar prinde bine şi ceva cu care să sărbătorească reuşita,  motiv pentru care a fost creată o sticlă de şampanie care să poată fi băută la bordul navelor. Şampania va fi servită în timpul zborurilor companiei private de explorare a spaţiului Axiom Space şi a fost creată de către Maison Mumm, sub denumirea de Mumm Cordon Rouge Stellar, scrie Dezeen.

Recipientul şampaniei a fost proiectat de către Octave de Gaulle, fondatorul unei firme care se ocupă cu proiectarea obiectelor care vor fi folosite în spaţiu, şi constă dintr-o sticlă de 375 de mililitri, protejată de o carcasă de aluminiu pentru aplicaţii aeronautice şi prevăzută cu un mecanism de deschidere şi închidere din oţel. Cum în imponderabilitate lichidele nu curg, sticla este prevăzută la partea inferioară cu un buton care împinge şampania afară când este apăsat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
sampanie,
sticla

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.