Se poartă micro

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 aprilie 2018 91 afişări

O prezenţă obişnuită de ceva ani încoace, genţile mari, se văd ameninţate puternic în ultima vreme de un val de ”microgenţi“ create de companii precum Gucci, Fendi, Chloé şi nu numai.

Se poartă micro

Microgenţile sunt purtate în special de femeile care se merg cu maşina de acasă până la serviciu şi de la serviciu la întâlnirile de afaceri şi nu vor să pară că ar avea mare lucru de cărat, scrie The Guardian, creşterea vânzărilor de astfel de accesorii de dimensiuni reduse ducând şi la o creştere de vânzări de genţi ceva mai mari, pitite cu grijă sub birou şi în care se găsesc cărţi, agende şi cosmetice.

Un alt motiv pentru popularitatea în urcare a microgenţilor îl reprezintă faptul că acestea arată mai bine în pozele încărcate pe reţelele de socializare online, de aici şi adoptarea lor de către manechine sau alte celebrităţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.