Reşedinţă la birou

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 septembrie 2021 54 afişări

Reşedinţă la birou

Cum nu se poate să-l prinzi pe Winston Churchill la birou, cine-şi permite se poate muta acolo ori în apropierea când se va finaliza un proiect imobiliar în capitala Marii Britanii.

Proiectul implică transformarea unei clădiri monument istoric, cunoscută sub denumirea de Old War Office, care găzduia un departament al guvernului britanic care a coordonat operaţiunile armatei între anii 1857 şi 1964 până la înfiinţarea Ministerului Apărării, scrie The Telegraph.

Pe lângă prim-ministrul Marii Britanii, Winston Churchill, în clădirea a lucrat şi Ian Flemming, autorul seriei de cărţi cu James Bond.

Clădirea Old War Office a fost vândută de către guvernul britanic în anul 2014 grupului anglo-indian Hinduja, care o va transforma într-un hotel şi 85 de locuinţe administrate de către grupul din industria hotelurilor de lux Raffles. Hotelul şi locuinţele vor fi inaugurate în anul 2022.

Ca să nu strice impresia de clădire istorică, transformarea Old War Office pentru noi să scop va încerca să păstreze cât mai multe din finisajele originare ca lifturile cu uşi de fier forjat, lambriurile de pe pereţi ori mozaicurile de pe podele. Preţurile apartamentelor vor începe de la 5,8 milioane de lire sterline pentru unul cu două dormitoare şi pot ajunge până la 150 mil. lire sterline pentru penthouse-uri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Reşedinta,
birou,
locuinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.