Reparaţii în grup. Ce aduce nou curentul care câştigă tot mai mult teren în Vest

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 februarie 2022 60 afişări

Ca să evite aruncatul hainelor care ar mai putea fi folosite, contribuind astfel la poluare, din ce în ce mai mulţi oameni încearcă să le repare, fie cu ajutorul unor firme specializate, fie învăţând ei înşişi cum s-o facă, graţie unor ateliere dedicate. Dobândesc astfel deprinderi care altădată făceau parte din educaţia de bază şi pe lângă aceasta reuşesc să şi socializeze participând la cursuri alături de alţi învăţăcei, scrie The Telegraph.

De multe ori, atelierele la care se învaţă cârpitul ciorapilor, cu ajutorul unor ciuperci speciale sau altor obiecte în lipsa acestora, schimbatul fermoarelor, ascunsul găurilor din pulovere sau alte articole de vestimentaţie ori brodatul, sunt chiar ale unor firme care oferă servicii de reparaţii de haine, ce acoperă toate operaţiunile mai greu de deprins. Curentul câştigă teren în Marea Britanie, cel puţin, iar participanţii la cursuri sunt din diverse categorii profesionale, de la psihologi la arhitecţi sau consultanţi financiari, unii dintre aceştia postând cu mândrie online fotografii cu ei la lucru sau purtând articolele reparate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MODA,
haine,
reparatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.