O nouă modă printre bogaţii lumii. Ce servicii cumpără aceştia mai nou din dorinţa de a avea viaţa cât mai uşoară

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 15 mai 2021 3340 afişări

Pentru investiţie, din dorinţa de ceva nou ori necesitate în urma schimbărilor stilului de viaţă cauzate de pandemie, cumpăratul unei locuinţe se numără printre dezideratele multor ultrabogaţi, mai ales ale celor din SUA, scrie The Telegraph.

Cum pe aceştia nu-i deranjează să plătească în plus ca să-şi simplifice viaţa, ceea ce înseamnă, printre altele, să angajeze personal suficient pentru diverse însărcinări, fără să-şi bată capul să-l gestioneze, lanţurile hoteliere de lux cred că au găsit soluţia: locuinţe cu servicii de cinci stele. S-au anunţat, ca atare, planuri de construcţie a unor astfel de locuinţe în clădiri care funcţionează parţial ca hoteluri într-un oraş cunoscut drept punct de atracţie pentru ultrabogaţi: New York. Printre noile clădiri anunţate se numără Aman Residences, dezvoltată de lanţul Aman într-o clădire istorică din oraş construită în 1921, care are camere de hotel la etajele inferioare şi apartamente private la cele superioare, unde cele mai mici locuinţe au un preţ de pornire de 4,5 milioane de dolari, iar cele mai mari un preţ de cel puţin 13,5 milioane de dolari.

La rândul său, Six Senses urmează să inaugureze în acest an proiectul „XI” format din două turnuri a căror formă seamănă  cu numărul roman, în care vor funcţiona camere de hotel şi mai bine de 200 de locuinţe. Waldorf Astoria, care se va redeschide în 2023 după o amplă renovare va cuprinde şi el 375 de apartamente hoteliere şi 375 de locuinţe. Lanţul Mandarin Oriental a preluat fosta clădire Gucci de pe Fifth Avenue, transformând-o în apartamente ce vor fi vândute doritorilor de locuinţe, clădirea fiind prevăzută cu sală de fitness, spa, bibliotecă şi piscină pe acoperiş cu vedere la Central Park, printre altele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuinte,
pandemie,
hotel,
apartamente,
cladiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.