Nu-ţi place mâncarea de la şcoală? Fă-ţi un blog!

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 02 iunie 2012 29 afişări

Nemulţumită de mâncarea primită la prânz la şcoala unde învăţa, o fetiţă din Marea Britanie şi-a făcut cu ajutorul tatălui ei un blog prin care să se plângă de situaţie.

Feţita de nouă ani a început să posteze pe blogul neverseconds.blogspot.com.es fotografii şi comentarii despre meniul care li se servea la prânz copiilor de la şcoala ei. Mâncarea oferită de instituţia de învăţământ primea calificative în funcţie de cât de sănătoasă şi gustoasă era, proprietara blogului neuitând să menţioneze şi câte înghiţituri a luat din ea ori situaţiile când găsea fire de păr incluse în meniu.

După puţină vreme, blogul a atras atenţia presei şi apoi a autorităţilor, ceea ce a dus la îmbunătăţirea meniului, în care au început să apară tot mai multe legume şi fructe. Fetiţa, pe nume Martha Payne, a fost felicitată pentru iniţiativă până şi de celebrul bucătar Jamie Oliver, care i-a trimis şi fotografii cu meniul de prânz al copiilor din alte ţări. Blogul şi-a câştigat un număr mare de cititori, iar unii dintre aceştia trimit şi ei fotografii cu mâncarea servită în şcolile din ţara lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marea Britanie,
blog,
elevi,
mancare,
Jamie Oliver
/arta-si-societate/panorama/nu-ti-place-mancarea-de-la-scoala-fa-ti-un-blog-9699842
9699842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.