Natură cu golf

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 mai 2022 53 afişări

Natură cu golf

Când te ajută spaţiul să atragi amatori de schi, snowboarding sau drumeţii, nu durează mult până să vină şi amatorii de altfel de sporturi, cum ar fi golful.

Nu puţini dintre aceştia din urmă ajung să şi cumpere o proprietate care vine cu teren de golf, Canada devenind o destinaţie populară pentru astfel de cumpărători, scrie New York Times. Se acceptă, bineînţeles şi case situate în apropierea unui teren de golf, susţin experţii imobiliari, iar un  motiv al creşterii vânzărilor l-a constituit şi posibilitatea de izolare necesară în ultimii doi ani.

Bineînţeles, peisajul contează, fiind la mare căutare mai ales proprietăţi situate în mijlocul naturii. Principalele destinaţii sunt astfel Okanagan, din provincia Columbia Britanică situată în sud-vestul Canadei sau Muskoka, din sud-estul ţării. În ambele există atât spaţii publice, cât şi particulare pentru practicat golful.

Printre cele mai mari proiecte din Okanagan care se laudă cu terenuri de golf pentru a atrage clienţii se numără Predator Ridge, acesta având un teren cu 18 găuri. Locuinţele disponibile în complex – apartamente, case înşiruite sau case unifamiliale costă între 300.000 şi

5.5 milioane de dolari. Pe lângă golf, locatarii pot merge, în funcţie de anotimp, la patinaj, tenis sau în drumeţie.

De cealaltă parte a ţării, Muskoka, situată cam la două ore de Aeroportul Internaţional Pearson din Toronto atrage cumpărători din diverse ţări ca Franţa, Germania, Elveţia sau Marea Britanie, pe lângă cei canadieni sau americani. Proiectele din această zonă, în cazul în care se doreşte ceva de-a gata, includ Muskoka Bay Resort, un complex de apartamente, case şi vile, cu preţurile pornind de la 310.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.