Locuinţe modulare din lemn, proiectate de un fost angajat al companiei Apple

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 septembrie 2021 342 afişări

Locuinţe modulare din lemn, proiectate de un fost angajat al companiei Apple

După ce a proiectat vreme de 19 ani magazine Apple, un fost angajat al companiei, BJ Siegel, lansează o afacere numită Juno, al cărei scop este să proiecteze şi să construiască locuinţe modulare standardizate, scrie Dezeen. Locuinţele va trebui să aibă un nivel ridicat de calitate pentru ca pe clienţi să nu-i deranjeze faptul că nu sunt unicat, create special pentru ei, iar materialul de construcţie folosit va fi lemnul, afirmă proprietarul firmei.

Există deja în construcţie o clădire cu 24 de apartamente la Austin, iar unele de 100 de apartamente sunt în fază de autorizare la Seattle şi Denver. În plus, Siegel, împreună cu cofondatorul Juno, Jonathan Scherr, şi firma de arhitectură Ennead Architects din New York a proiectat un sistem modular cu 33 de componente care pot fi asamblate în diverse moduri pentru a construi blocuri de apartamente în diverse locuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.