Izolarea impusă de situaţia din ultimul an îi face pe unii să nu fie chiar atât de dornici de contact cu alţii motiv pentru care au apărut nişte brăţări care le arată celorlalţi dacă o persoană le permite apropierea

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 iunie 2021 38 afişări

Izolarea impusă de situaţia din ultimul an îi face pe unii să nu fie chiar atât de dornici de contact cu alţii, chiar şi după ridicarea restricţiilor, motiv pentru care în SUA au apărut nişte brăţări speciale care le arată celorlalţi dacă o persoană le permite apropierea.

Brăţările de diverse culori indică dacă purtătorul poate fi îmbrăţişat, e dispus să dea mâna sau suportă o conversaţie cu cineva care stă aproape de el ori are rugămintea să se păstreze distanţa, scrie Wall Street Journal.

Astfel, culoarea roşie interzice apropierea, galben permite saluturi cot la cot, iar verde permite contactul. Brăţările sunt utile la sediile firmelor ori la evenimente, de exemplu. O companie vinde chiar nişte aşa-numite truse de distanţare socială, brăţările de diferite culori fiind însoţite de o emblemă pe care este trecut mesajul pe care doreşte să-l transmită purtătorul celor din jur, care poate fi standard sau ales de client.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bratara,
pandemie,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.