Gentuţe de colecţie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 ianuarie 2022 39 afişări

Gentuţe de colecţie

Nu numai femeile se înghesuie să-şi cumpere genţi la modă, ci şi bărbaţii, care au ajuns să le caute ca pe pantofii sport produşi în serie mică, pe care unii i-au colecţionat în ultimii ani şi i-au şi purtat din când în când ori i-au ţinut în cutie cu gândul să-i revândă în câştig cândva.

Se caută deci de ceva vreme şi accesorii, mai ales gentuţele cu bandulieră, care nu atârnă pe lângă corp, ci stau lipite de el, scrie Wall Street Journal. Acest gen de accesorii nu a fost ocolit nici de marile case de modă sau companii din industria luxului ca Gucci, Louis Vuitton, Prada sau Fendi, care au lansat şi ele astfel de articole. Un motiv important pentru care abia acum se cer gentuţe pentru bărbaţi este că moda a devenit mai permisivă în materie de accesorii masculine, iar un altul este că le permite celor care le poartă să scape de umflăturile inestetice de la buzunarele pantalonilor în care ţineau telefoane sau portofele, oferindu-le o alternativă practică la rucsacuri sau genţi diplomat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
genti,
accesorii,
colectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.