Frigider de impresionat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 septembrie 2022 40 afişări

Frigider de impresionat

Situaţia din ultimii doi i-a făcut pe mulţi să cerceteze atent anumite lucruri din viaţa lor, iar unii britanici, de exemplu, au ajuns la concluzia că deţin frigiderul nepotrivit.

Problema nu vine doar de la capacitatea acestuia, ci de la aspectul său în bucătărie, căutându-se în prezent frigidere impunătoare care să arate statutul social al proprietarului şi să-i impresioneze pe ce care vin în acea zonă a casei, scrie The Times. Se investesc astfel echivalentul a câtorva zeci de mii ce de euro în astfel de electrocasnice.

Se caută, de exemplu, frigidere sau combine frigorifice side-by-side, pe lângă care să se instaleze şi aparate dedicate răcitului vinurilor, iar unele persoane, care au familie mare sau primesc des grupuri de prieteni sau rude care rămân peste noapte, caută chiar mici camere frigorifice instalate lângă bucătărie pe care le privesc ca pe trofee.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.