Deşeuri de mobilă

Postat la 30 ianuarie 2021 36 afişări

Unele sectoare economice produc prea multe deşeuri, consideră diverse persoane, care atrag atenţia asupra acestui lucru prin proteste paşnice sub forma unor opere de artă sau obiecte cu utilitate practică.

Deranjată de cantitatea mare de deşeuri produsă de construcţii, artista britanică Irene Roca Moracia a creat o colecţie de mobilier modular la care a folosit bucăţi de plasă sudată pentru cămăşuire parţial acoperite cu combinaţii de nisip şi ciment.

Modulele se pot prinde unul de altul şi combina pentru a forma scaune, mese sau mobilier pentru depozitare, iar materialele folosite trebuiau să fi fost nefolosite şi aruncate de furnizorii lor, după deteriorarea pachetelor în care erau transportate, scrie Dezeen.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.