Dacă vreţi să vă înscrieţi animalul de companie la un curs de artă, acum este posibil...

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 septembrie 2023 35 afişări

Dacă vreţi să vă înscrieţi animalul de companie la un curs de artă, acum este posibil...

Nu mai e destul să ai piscină, spa, loc pentru grătar sau teren de sport ca să atragi chiriaşi, constată proprietarii clădirilor de apartamente de lux, care mai nou îşi îmbunătăţesc oferta cu expoziţii de artă sau chiar servicii pentru animalele de companie ale locatarilor.

Necesitatea de a acorda atenţie sporită animalelor de companie a apărut, cel puţin în SUA, odată cu pandemia, când multă lume a adoptat câini ca să-i ţină de urât atunci când era obligată să stea acasă. Proprietarii de clădiri rezidenţiale de lux au constatat astfel că potenţialii chiriaşi se gândesc mai întâi la binele animăluţelor lor şi apoi la restul facilităţilor oferite atunci când iau decizia să se mute într-un loc sau altul şi şi-au adaptat oferta ca să atragă clienţi, scrie Mansion Global. Printre punctele de atracţie se numără cursuri pentru căţei sau parcuri dedicate lor pe acoperişul clădirii. Pe alocuri există chiar şi aşa-numite baruri canine unde patrupezii sunt trataţi cu ceva de ronţăit adecvat lor, au apă de băut, iar proprietarii au la dispoziţie o listă cu cei mai apreciaţi prestatori de servicii de plimbat câinii din zonă. Tot pe lista ofertelor de atras chiriaşi se numără şi concursuri de frumuseţe sau baluri pentru căţei ori aşa-numitele Yappy Hours, la care locatarii proprietari de companioni canini îşi aduc animăluţele să se cunoască în cadru organizat.

Un dezvoltator cu clădiri la New York şi alte oraşe din SUA a creat chiar un proiect de cursuri de artă pentru câini. Profesorii le înmoaie lăbuţele acestora în vopsea colorată inofensivă pentru animale, după care le arată cum să păşească pe o pânză pentru a realiza diferite desene. Pictorii patrupezi sunt apoi îmbrăcaţi în hăinuţe care amintesc de artişti şi sunt pozaţi împreună cu operele lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catei,
animale,
chiriasi,
cladiri,
proprietari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.