Cu banii la gât. Noile trenduri în materie de bijuterii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 martie 2021 136 afişări

Cu banii la gât. Noile trenduri în materie de bijuterii

Cu toate că bijuteriile cu monede nu sunt ceva nou, ele suscită un interes din ce în ce mai mare în ultima vreme. Se caută mai ales monedele antice, dată fiind creşterea preţului acestora în ultimul deceniu, bijutierii folosindu-le pentru aspect, dar şi pentru a ajunge la clienţi care sunt la începutul investiţiilor în astfel de accesorii.

În ciuda preţurilor în creştere, bijutierii consideră monedele mai rentabile decât pietrele preţioase, scrie Financial Times. Printre creatorii de bijuterii cu vechi monede romane sau greceşti, dar nu numai, se numără Karen Lieberman, în a cărei colecţie se regăseşte un lănţişor cu pandantiv dintr-un bănuţ montat în aur ori Eli Halili care a lansat, printre altele, un pandantiv format dintr-o monedă cu bufniţa zeiţei Athena, provenită din Grecia Antică, iar casa Bulgari are colecţia „Monete”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bijuterii,
aur,
Karen Lieberman,
Eli Halili

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.