Consultanţi pentru pereţi

Postat la 26 august 2021 37 afişări

Consultanţi pentru pereţi

Pereţi plini de tablouri şi poze ori o locuinţă mai aerisită? Locatarii unei case nu pot cădea întotdeauna de acord atunci când unii preferă una şi ceilalţi alta, dar se găseşte consultanţă şi pentru ei. Există astfel specialişti în aranjarea colecţiilor de artă pe pereţi, care-şi oferă serviciile la domiciliul clienţilor, scrie Financial Times.

Specialiştii vin cu sugestii cu privire la ce se poate păstra pe pereţi şi ce nu, după ce discută cu clienţii ce-şi doresc şi unde, aceştia asociind anumite lucrări cu anumite încăperi, schimbă locul operelor de artă şi rearanjează chiar şi mobilierul prin casă pentru a se potrivi mai bine cu noua imagine, fără să dea senzaţia de înghesuială. Nu rareori, consultanţii trebuie să gândească şi în perspectivă,  dat fiind că unii dintre clienţii lor vor să-şi extindă colecţia de tablouri şi fotografii, iar dispunerea în casă a celei existente trebuie să lase loc şi pentru adăugarea unor noi trofee.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INTERIOARE,
consultanti,
arta,
tablouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.