Bijuterii pentru petreceri de sezon

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 decembrie 2017 133 afişări

Când vine sezonul sărbătorilor de iarnă cu petrecerile aferente, creşte şi nevoia de accesorii pe măsură, iar creatorii de bijuterii sunt pregătiţi cu soluţii. O selecţie potrivită perioadei festive include, în opinia The Telegraph, piese de la Jessica McCormack, mai precis inelele sale în formă de inimă.

Bijuterii pentru petreceri de sezon

Lucrate din diamante, safire sau rubine montate manual în aur înnegrit ori simple din aur sau cu o singură piatră preţioasă, acestea se pot purta fie separat, fie mai multe pe un deget. Tot la capitolul inele, ar merge şi ceva din colecţia Amore de la Niquesa, o piesă din aur roz cu o floare cu petale din spineli negri şi diamante dispuse în jurul unui diamant mai mare ori un inel cu spinel albastru rar de la Boghossian din colecţia Kissing, care se remarcă prin alăturarea a două pietre preţioase contrastante care dau impresia că plutesc.

Creatorul David Morris propune un colier ce aminteşte de cele purtate de femeile elegante ale anilor '20, lucrat din perle cu onix negru, sidef şi diamante, care aduce cu un şnur legat la gât de ale cărui capete atârnă câte o perlă mare, iar Daniela Villegas, cercei în formă de păsări flamingo din aur, safire, opal mexican şi diamante.

Tot cu cercei încearcă să tenteze femeile aflate în căutare de o bijuterie nouă casa Fabergé, cerceii amintind prin formă şi lucrătură de ouăle pentru care este celebră compania, de data aceasta confecţionate din aur roz, diamante şi smalţ, iar Graff Diamonds propune o brăţară rigidă din diamante, care seamănă cu o diademă şi pare să alungească încheietura purtătoarei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.