Barul de acasă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 decembrie 2021 50 afişări

Atenţia mai mare acordată locuinţei de la începutul pandemiei înseamnă pentru unii punerea la punct a barului personal pentru a putea pregăti tot felul de cocteiluri pentru cei ai casei şi, dacă este posibil, pentru musafiri. Barul casnic se numără printre propunerile de mobilier de la diverse companii din industria luxului, iar printre cele mai spectaculoase astfel de piese, selectate de către Telegraph, se înscrie unul realizat de Zelouf & Bell şi inspirat de chimonourile japoneze, confecţionat din lemn de mesteacăn lăcuit şi decorat cu cocori şi foiţă de aur.

Armani Casa a lansat, în ediţie limitată de doar 88 de exemplare, Royal, un bar acoperit cu un material ţesut din hârtie şi bumbac, iar la interior placat cu un material care aminteşte de marmură şi sidef, cu un preţ de peste 50.000 de euro. Nici Ralph Lauren nu s-a lăsat mai prejos, propunând barul Shotwell din lemn de mahon, cu spaţiu de depozitare pentru sticle şi pahare şi un compartiment cu oglindă, tavă şi sertare pentru ustensile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DECOR,
decoratiuni,
mobila,
lemn,
bar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.