Avea dreptate filmul

Postat la 30 iunie 2009 17 afişări

Un documentar recent lansat despre redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue arata ca filmul “Diavolul se imbraca de la Prada” n-a fost chiar atat de departe de adevar pe cat se credea.

Anna Wintour, acum in varsta de 59 de ani, aflata la conducerea editiei din SUA a prestigioasei reviste de moda “Vogue” din 1988, si-a dat acordul pentru un film documentar care a presupus urmarirea indeaproape a echipei redactionale in 2007, surprinzand, printre altele, realizarea editiei pe luna septembrie, un record in industria editurii de presa (840 de pagini, dintre care 727 contineau reclame). De la acest numar vine, de altfel, si titlul documentarului, “The September Issue”.

Regizorul documentarului, R.J. Cutter, o urmareste pe Anna Wintour la evenimentele din lumea modei la care participa, surprinzand momente in care ea, spre exemplu, le cere celor de la Prada sa-si “regandeasca” unele dintre creatii sau critica atat de aspru o colectie care ii fusese prezentata de catre designerul principal de la Yves Saint Laurent, incat respectivul ia in calcul modificarea ei. Cat despre realizarea revistei in sine, temutul redactor-sef nu se sfieste sa ceara scoaterea imaginilor realizate la o sedinta foto care costase zeci de mii de dolari pentru simplul fapt ca nu-i plac, iar angajatii se feresc sa-i iasa in cale si nu indraznesc sa o contrazica.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vogue,
prada,
reviste de lifestyle,
Anna Wintour
/arta-si-societate/panorama/avea-dreptate-filmul-4607935
4607935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.