Aşa arată un loc ca-n filme (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 martie 2013 54 afişări

Pasionat de filme, Christopher Moloney, un fotograf amator, a pornit să cerceteze dacă diverse locuri din New York apărute în pelicule celebre ar mai putea fi recunoscute de vedetele din ele, scrie The Telegraph.

Omul şi-a exersat ochiul în copilăria petrecută la Toronto, folosit de multe ori drept "dublură" pentru New York, aşa că a început să recunoască locurile, apoi, mutându-se la în metropola americană, a descoperit întâmplător un loc pe care-l ştia dintr-un film, l-a fotografiat şi l-a arătat prietenilor.

"Superman" (1978):

Şi-a continuat comparaţiile fotografice, iar cel mai uşor de recunoscut i s-au părut peisajele urbane din anii '20, pentru că regizorii filmelor de atunci aveau grijă să filmeze în locuri cunoscute, şi între timp a început să primească şi cereri de locuri pe care să le caute şi să le fotografieze.

"Midnight Cowboy" (1969):

"Goodfellas" (1990):

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
fotografie,
filme,
vintage,
urban
/arta-si-societate/panorama/asa-arata-un-loc-ca-n-filme-foto-10625413
10625413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.