O gluma sub acoperire

Postat la 17 februarie 2006 1 afişăre

In "Miss Agent Secret 2: Inarmata si seducatoare" Sandra Bullock are o multime de replici haioase. Din nefericire nu le arata nici macar publicului.

In "Miss Agent Secret 2: Inarmata si seducatoare" Sandra Bullock are o multime de replici haioase. Din nefericire nu le arata nici macar publicului.

Acum 5 ani, agentul FBI Gracie Hart (Sandra Bullock) avea umor. Suficient de mult ca productia "Miss Agent Secret" sa fie considerata comedia de succes a anului, iar Bullock sa fie nominalizata la Globul de Aur si sa primeasca un premiu Blockbuster Entertainment. Si poate prea mult umor ca filmul sa merite o continuare. Filmul avea chiar si o idee noua,  surprinzator destul de  tarziu exploatata de o productie americana. Probabil de la prima editie a unui concurs de miss mai toate fetele concurente isi doresc sa salveze lumea, atitudine care, normal, la un moment  dat trebuia sa devina antipatica teroristilor. Situatiile comice se construiau una dupa alta pe fundalul trimiterii unui agent FBI sa lucreze sub acoperire in anchetarea unui atentat impotriva concursului de frumusete Miss USA.

In ancheta sa, agentul nu doar invata cum sa mearga pe tocuri inalte pentru prima data in viata, dar reusea sa o scoata la capat intr-un stil eroic si haios in acelasi timp. Dezamorseaza bomba, intra in spectacol si devine peste noapte un star media si cea mai cunoscuta figura din FBI. In 2005, in "Miss Agent Secret: Inarmata si seducatoare" Gracie vrea sa traiasca din nou acele vremuri. Dar nu isi mai poate duce jocul de agent secret. Toata lumea o cunoaste, iar cand un jaf la o banca aproape ca se sfarseste cu un dezastru din cauza unui fan extaziat care le spune suspectilor de prezenta ei, Gracie are de infruntat faptul ca devenise o corvoada pentru echipa si nu isi mai poate face meseria pe care o iubeste. O  portita de salvare pentru glumite exista cand Miss USA Cheryl Frazier (Heather Burns), cea mai buna prietena a ei - si o escorta de la spectacol, Stan Fields (William Shatner), sunt rapiti, iar Gracie porneste in salvarea lor. Insa situatiile comice insista sa nu-si faca simtite prezenta sau sa nu fie deloc comice. Probabil ca aparitia acestora ar intarzia desfasurarea anchetei. Sau poate ca nu. Poate ca ancheta in sine ar trebui sa provoace rasul. Si poate ca pana la urma reusesti sa schitezi un zambet, dar cu siguranta o s-o faci in aceeasi nota: in secret.

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous Regia: John Pasquin. Cu: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano. Durata: 114 min. In Romania din 15.04.2005

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
O gluma sub acoperire
/arta-si-societate/o-gluma-sub-acoperire-978083
978083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.