O cascada pentru luna de miere

Postat la 07 august 2007 1 afişăre

Un simbol al Statelor Unite, chiar daca americanii trebuie sa-l imparta cu Canada, Cascada Niagara este o destinatie preferata in general de cei care pleaca in luna de miere. Este de fapt compusa din trei cascade, ce s-au format cu circa 10.000 de ani in urma prin topirea unor ghetari, iar personalitati precum Mark Twain, Winston Churcill si Bruce Springsteen s-au indragostit de acest loc, ultimul petrecandu-si aici luna de miere.

Un simbol al Statelor Unite, chiar daca americanii trebuie sa-l imparta cu Canada,  Cascada Niagara este o destinatie preferata in general de cei care pleaca in luna de miere. Este de fapt compusa din trei cascade, ce s-au format cu circa 10.000 de ani in urma prin topirea unor ghetari, iar personalitati precum Mark Twain, Winston Churcill si Bruce Springsteen s-au indragostit de acest loc, ultimul petrecandu-si aici luna de miere.

 

CERTIFICATE: In ultimul an, autoritatile turistice de la Niagara Falls au emis peste 10.000 de Certificate de luna de miere, care le ofera tinerilor casatoriti reduceri la diverse atractii turistice si servicii speciale.

 

TRADITIE: Calatoriile la Cascada Niagara au inceput, se spune, atunci cand fratele lui Napoleon impreuna cu tanara sa sotie au vizitat aceasta destinatie, decretand-o cel mai bun loc pentru petrecerea lunii de miere.

 

TUR: Se pot face tururi cu ghid, coborandu-se cu liftul in tunelele din spatele  Cascadei Potcoava, pentru a putea admira impresionanta cadere de apa, care insumeaza a cincea parte din cantitatea totala de apa dulce din lume. Mai sunt disponibile si tururi cu elicopterul pe cursul fluviului Niagara si pe la Cascada Potcoava, unde se pot admira curcubee ce apar si dispar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
O cascada pentru luna de miere
/arta-si-societate/o-cascada-pentru-luna-de-miere-1010019
1010019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.