Nuntă la hotel de lux: casă, masă şi bijuterii pentru miresă

Autor: Daniela Stoican Postat la 18 august 2013 175 afişări

Chiar şi după furtul de bijuterii de la hotelul Carlton din Cannes, există hoteluri care împrumută bijuterii mireselor, scrie The New York Times.

Nuntă la hotel de lux: casă, masă şi bijuterii pentru miresă

Hotelul Westin Beach Resort & Spa din Fort Lauderdale, Florida, de exemplu, a lansat un pachet dedicat cuplurilor care îşi organizează nunta în incinta hotelului, ofertă care porneşte de la 150 de dolari per invitat. În afară de facilităţi precum tratamente spa, hotelul le permite mireselor să împrumute bijuterii în valoare de până la 100.000 de dolari de la Levinson Jewelers.

Un avantaj oferit mireselor ce aleg hotelul Rome Cavalieri din Roma, ce ţine de lanţul Waldorf Astoria, este că pot  împrumuta bijuterii din colecţiile create de prinţesele italiene Lucia Odescalchi şi Grazia Borghese. Bijuteriile costă între 1.300 şi 130.000 de dolari. Odată ce cuplul a confirmat că nunta va avea loc la hotel, miresele pot colabora cu atelierele prinţeselor pentru a alege bijuteriile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bijuterii,
hotel,
nunta,
inchiriere,
mirese,
lux,
cuplu,
marketing,
turism
/arta-si-societate/nunta-la-hotel-de-lux-casa-masa-si-bijuterii-pentru-miresa-11257032
11257032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.